Канл 3 кадър и видео:  Канал 3Останах с впечатление, че са полицаи,

...
Канл 3 кадър и видео:  Канал 3Останах с впечатление, че са полицаи,
Коментари Харесай

Отвлечен от Наглите: Държаха ме 17 дни в ковчег, завързан с верига за стената

Канл 3 

кадър и видео:  Канал 3

Останах с усещане, че са служители на реда, тъй като ми взеха оръжието за секунди, добре подготвени хора, изясни още Киро Киров

Софийският административен съд преди дни пусна предварително условно от пандиза един от наказаните участници в организараната незаконна група - Ивайло Ефтимов - Йожи, тъй като се бил поправил. За незаконната група за отвличания, в предаването  говори тяхна жертва - предприемачът Киро Киров. 

" Минаха 11 години откогато ме отвлякоха. Взеха ме в кола, държаха ме 17 дни в ковчег, завързан с верига за стената, не знаеш дали ще излезеш, не знаеш по кое време някой урод ще влезе да ти отреже пръст или уши. Хванаха 18 души, осъдиха 4, останалите били единствено охранявали, те не са отговорни ", стартира описа си той.



" Отвлечените са 12, аз бях 11-тият. Теорията, която развиват служителите на реда групата би трябвало да е най-малко от 12 души, а пуснаха 14 души, някои бяха очевидци, които трябваше да скрият ", изясни Киров.

" Животът ми тотално се промени, синът ми заплати 517 хиляди евро. Когато той е хвърлил парите от моста, на идващия ден се е появило в медии, че това е станало, от кое място са знаели? Вероятно изтича някаква информация, когато ме освободиха описах безусловно всичко, по-късно обаче се появи възприятие на боязън и нерешителност и не споделих всичко на следователите ", показа жертвата на похищение.

 

" Пребиха ме откакто се пробвах да разбия страничното стъкло с крайник, те слушаха радио К2. Останах с усещане, че са служители на реда, тъй като ми взеха оръжието за секунди, добре подготвени хора. Единият от " наглите` ме попита дали считам, че са ме отвлекли служители на реда. Ако срещна някой от освободените от " Наглите " няма и да ги позная, а те мен да. Защо им поставят качулки, а хората на улицата да не знаят - този е умъртвил, този е изнасилил... ", попита реторично Киро Киров.

 

" Сега нямам пари, тогава имах, в този момент единствено за възмездие могат да ме търсят, единствено аз подлагам на критика, че са им дребни наказванията, че са убийци ", приключи той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР